Текст песни Tyzee - Se mi e so tebe

Просмотров: 8
1 чел. считают текст песни верным
0 чел. считают текст песни неверным
На этой странице находится текст песни Tyzee - Se mi e so tebe , а также перевод песни и видео или клип.
1 строфа
Растев на маалски клупи па наместо кеш барам љубов за мотив
Во светот на пљачки,лаги и дроги тешко ја наоѓаш таа што ќе ти роди
Кога те видов тебе ко да не сум видел жена
Кога ми влезе ти у кревет ко нешто да земав
Све друго би шитнал колку си ми битна
Полудев по неа луѓе викајте ми хитна

Рефрен:
Ла ла ла ла Лонг
Се ми е со тебе
Ла ла ла ла Лонг
Без граници без време
Една си и у милион
Со прстен на рака,со тебе сакам
Моментот вака секад да остане

2 строфа
Со тебе сум подобар човек секоја насмевка,критика, совет
Ми буди љубов искрена чиста како со тебе со никоја никад
Те гледам кога спиеш и те слушам како дишеш
Сонце што те грее рука солзи што ти брише
Животот е клише ако не си зближен
со жената која си ја сакал највише
1 stanza
I grew up in a neighborhood rather than cash desks and looking for love motive
In the world of robbery, drugs and lies hardly do you find one that will bear you
When I saw you as if I have not seen a woman
When I entered you in bed co took something
Everything else would shitnal how my bit
I went crazy for her people shout me urgently

Chorus:
La la la la Long
I'm with you
La la la la Long
Borderless without time
And one in a million
With ring in hand, I want
Moment like this anywhere to stay

2 stanza
With you I am a better person every smile, reviews, advice
I love waking honest clean as you with none anywhere
I see you when you sleep and they hear you breathe
Sun shines as they Ruka tears you deleted
Life is cliche if not zblizhen
a woman who loved mostly thinking
Опрос: Верный ли текст песни?
Да Нет