Текст песни Сара Марковска feat. Панчо - Зелено Светло

Просмотров: 2
0 чел. считают текст песни верным
0 чел. считают текст песни неверным
На этой странице находится текст песни Сара Марковска feat. Панчо - Зелено Светло , а также перевод песни и видео или клип.
Текст: Магдалена Цветковска Ена, Панчо (ДНК).

За тебе имам слушано баш се
секој ден ми зборат за тебе.
Се морало да биде по твоe,
сите биле луди по тебе.
Со свои очи јас да видам
и јас по свои правила играм.
Јас не сум како другите
со мене подруго е се.

За мене сега се би направил.
За мене ти би рушел ѕидови.
Зелено светло чекаш ти.

Не, не, ова не е семафор
кај други секогаш го имав последниот збор.
Компромис нема, јас не давав само земав
кај секоја од нив јас барав она што го немав.
Дај ми шанса јас тебе ќе ти покажам
колку ми требаш, ќе видиш ќе ти докажам.
Среќен сум само кога тука си до мене
се ќе направам зошто те сакам само тебе.
За мене секогаш ќе бидеш прво место
секогаш ќе добиваш од мене се и сешто.
Знам ти си фина, посебна, секој те бара
една и единствена Марковска Сара.

За мене сега се би направил.
За мене ти би рушел ѕидови.
Зелено светло чекаш ти.

Ти не знаеш многу за мене
но пред нас ќе има многу време.
Сакам добро да се запознаеме,
не ми е важно што ќе кажат другите.
Со свои очи јас да видам
и јас по свои правила играм.
Јас не сум како другите
со мене подруго е се.
Text: Magdalena Cvetkovska Enna Pancho (DNA).

I have listened to you really are
every day I speak to you.
It had to be in tvoe,
everyone was crazy about you.
With my own eyes I can see
I play by their rules.
I'm not like the others
Differently with me all.

For me now would do.
For me you would crumbling walls.
Green light waiting for you.

No, no, this is not a semaphore
the other always had the last word.
No compromise, I gave only took
in each of them I was looking for what I had.
Give me a chance I will show thee
how much I need you, you will see will show you.
I am happy only when you here me
you do not why I love only you.
To me you'll always be first
always get me everything.
I know you're fine, special, everyone is looking for you
the one and only Sarah Markovska.

For me now would do.
For me you would crumbling walls.
Green light waiting for you.

You do not know much about me
but in front of us will have a great time.
I want good to know,
It does not matter what you tell others.
With my own eyes I can see
I play by their rules.
I'm not like the others
Differently with me all.
Опрос: Верный ли текст песни?
Да Нет